Тази събота във видеокаста на гости ще бъдат психологът Лилия Стефанова и най-известният диджей от златното поколение DJ Дамян. С тях водещата Надя Павлова ще обсъжда как се е променило поведението и начина, по който изглеждат жените и мъжете през годините.

Снимки: Wness.tv

В студиото ще бъдат коментирани и всички интересни ситуации от епизодите на "Ергенът", които гледахме тази седмица. А две от трите напуснали момичета ще седнат на диванчето за откровени разговори. Габриела и Крисия ще разкажат повече за себе си специално за зрителите на WNESS TV.

Габриела е покорила много конкурси за красота. Има собствен бранд за елегантни дамски дрехи. Преводач е от английски и руски. Има изострено чувство за справедливост и високи изисквания към себе си и околните.

Надя Павлова, Крисия, Лилия Стефанова - 3

Снимки: Wness.tv

Крисия се занимава с музика, откакто се помни. Пее фолклорни и попфолк песни. А сега подготвя и чисто ново парче, за което ще даде подробности в студиото. Мечтае за мъж, с когото да са "на една и съща честота".

Напусналите момичета ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова. Гледайте в 20:00 ч. по WNESS TV.