"Имам много опит, но това предаване е различно. Гала има уникалният талант да изглежда уравновесена в ефир и като че ли всичко е много интересно", каза Лара пред в-к "Труд". Докато нейното "спасяване", когато усети, че губи контрол над ситуацията в ефир, е да реагира по-емоционално. Затова, когато трябвало преди дни в "На кафе" да говори с майката на 14-годишно момче, убито от негов познат, очите на Лара се насълзили.

"Не е професионално, знам, но беше човешко", признава водещата. В такива случаи режисьорката на предаването Тара се проявявала като Хачо Бояджиев в женски вариант. Понякога дори я успокоявала с думите: "Я се стягай, недей да ревеш така!".

Тъжните разговори обаче далеч не са единственото изпитание за Лара в "На кафе". Оказало се, че трябва да води на токчета. А тя има само гуменки с токчета, но стилистите на предаването категорично отсекли, че не става. Високи обувки Лара не е слагала дори и на сватбите си.

От понеделник Гала се връща, но няма да може да води цялото 3-часово предаване, затова Лара, Джуджи и Пейо ще се редуват да помагат.

Kака Лара и Гергана Полежанова изпратиха ученички
Вижте снимки на Лара >>