Епична и изключително весела предпразнична битка очаква зрителите на bTV този петък точно в 20:00 ч., когато стартира новият епизод на "Аз обичам България". В него, за първи път един срещу друг ще се изправят продуцентът и журналист Георги Тошев и актьорът Сашо Кадиев.

"Как не ви беше неудобно да ме изправите срещу собствения ми продуцент! Да ме изправите срещу този, който ме откри за телевизията и благодарение, на който съм изобщо тук и сега", ще се възмути актьорът, който дълги години бе водещ на "Преди обед" по bTV, с продуцент Тошев, а сега е един от капитаните в обичаната телевизионна игра "Аз обичам България". За да си осигури все пак шанс за победа срещу Тошев и противниковия отбор, Кадиев ще покани на своя страна в играта супер запалената геймърка и очарователна актриса, която блести в сериала "Съни бийч" - Боряна Братоева. Към тях ще се присъедини и актьорът, който "ще разбие всякакви илюзии на Кедъра" - пълният с фокуси и шеги Ненчо Илчев.

В тази артистична компания смехът и закачките в епизода буквално ще "извират от всички страни", а отличното настроение ще върви в унисон и с отличните знания на играчите. Срещу актьорите, в титаничния отбор на Кедъра, освен Жоро Тошев, с много хъс за победа ще се включи и слънчевата водеща Зейнеб Маджурова.

"Аз обичам майка ти, но към теб имам някои резерви", ще се пошегува красавицата със Сашо Кадиев и още в самото начало ще заяви, че е дошла в играта не "на гости", а за победа.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

"Аз обичам и майка ти и теб, но това няма да ми попречи да ви бием", ще са думите на Тошев, с които ще "хвърли ръкавицата" към противниците си.

В предпразничната битка и наградата за победителя ще е епична - кошница с козунак и боядисани червени яйца, а кой отбор ще успее да я грабне в навечерието на Великден - зрителите ще разберат съвсем скоро.

Източник: bTV Media Group

Изключително разгорещена емоционална игра, с много обрати и неочаквани роли, в които участниците ще се изявят, ще донесат страхотно настроение и много нови и любопитни знания за родината, на всички в залата и пред екраните. Актрисата Боряна Братоева не веднъж в епизода ще се прояви като "опасен и агресивен играч", въпреки че е добър човек, както самата тя ще сподели. Ненчо пък, нееднократно ще получи критики от съотборниците си, че всъщност помага на противниковия отбор, а в една от тези ситуации, Сашо дори ще му извика на шега: "Ненчо, днес не си на работа, днес ти е почивен ден, престани да им помагаш!".

Източник: bTV Media Group

Изобилие от забавни истории покрай въпросите в игрите, смешни опити за подсказване, "нова функция" на червения бутон, която Ненчо ще измисли и какво е "дуджупроектор" - ще забавляват зрителите в петък вечерта. А защо Тошев и Кадиев ще са единодушни, че "Преди обед" е университет и по кой въпрос водещата ще го похвали "Колко си умен!" - зрителите ще разберат в най-веселия епизод на "Аз обичам България" досега - този петък от 20:00 ч. по bTV.

Източник: bTV Media Group