Купи билет"Helloween" закриват тазгодишния фестивал Midalidare, който ще се приключи в разгара на лятото и по-точно на 2 юли, съобщават от екипа на събитието.

Германските хеви метъл легенди са вторият хедлайнер на третото издание на музикалното събитие, събиращо на едно място най-върлите попчитатели на жанра от всички възрасти пред сцената, разоложена в Тракийската низина.

"Helloween" са не само символ на германската метъл сцена, но и пример за постоянно развиваща се група. На фестивала формацията идва с емблематичното трио гласове - Михаел Киске, Анди Денис и Кай Хансен, а най-приятната изненада за родните феновете е, че бандата подготвя различен фестивален сет за лятото на 2023 година", допълват организаторите.

Купи билет

"Helloween" е една от най-уважаваните германски метъл групи и пионери на германския мелодичен спийд метъл. Бандата прави турнета от 1984 година и през годините е била част от всички мащабни световни рок фестивали като Rock in Rio, Wacken Open Air, Loudpark в Япония, полския Woodstock, припомня БТА. В досегашната си кариера групата е продала над 10 милиона копия от албумите си, като е получила 14 златни и 6 платинени музикални награди.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще продължи от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г.