Актьорът Герасим Герасимов - Геро ще замести Димитър Рачков като водещ, заедно с Васил Василев - Зуека, за втория сезон на предаването "Маскираният певец".

Геро беше част от миналогодишния панел на шоуто. Този сезон обаче ще си партнира с друг майстор на забавлението - Зуека, по време на интересните съботни вечери.

Алекс Раева, Азис и Владо Пенев пък ще влязат в ролята на детективи, опитвайки се да разберат кои известни личности се крият под загадъчните 14 маски.

"Да бъда жури в миналия сезон беше забавна, но и трудна задача. Да съм водещ е интересно предизвикателство и съм сигурен, че отново ще бъде забавно и особено приятно в компанията на Зуека", казва актьорът, когото зрителите познават от запомнящи кино и театрални роли, и участия в едни от най-успешните проекти в телевизионния ефир.

"По-висок водещ и по-високи очаквания. Нямам търпение да започваме!", шеговито допълва Васил Василев-Зуека за новия си екранен партньор в "Маскираният певец". Миналата година Зуека радваше публиката в студиото и зрителите на шоуто пред екраните заедно с Димитър Рачков, чиито нови бъдещи творчески планове с Нова тв ще станат явни скоро.

Снимка: Facebook/ Маскираният певец

Вторият сезон на популярното предаване стартира на 12 септември.

Водещите Геро и Зуека ще застанат рамо до рамо на сцената на "Маскираният певец" за първи път на 12 септември (събота) в 20:00 ч., когато с грандиозен спектакъл ще стартира вторият сезон на музикалното шоу.

Снимка: Нова тв