"Survivor" се оказа голяма лъжица за устата на една от най-провокативните участнички в този сезон. Покритата с татуси еротична звезда Стефани се разтрепери в ефир и поиска да напусне предаването, изтормозена от глад и изтощение. Да се прибере у дома тя настоя малко след старта на приключенското риалити, което тепърва ще подлага участниците на екстремни изпитания и ще тества тяхната издръжливост.

"Смятам се за момиче с топки между краката. Съвсем друга обаче ми беше представата за това, което ще се случва тук. Провизиите ни бяха шепа ориз, един патладжан, два картофа и два моркова. Ако някои хора са дошли в "Survivor", за да получат някаква известност, аз си имам известност и не желая да взимам повече от това предаване. Моля да бъда дисквалифицирана", обяви тя по време на племенния съвет снощи за изненада конкурентите си, които на този етап понасят тежките условия без да се оплакват.

"Стефани, ще съжаляваш, ако напуснеш! Трябва да надмогнеш себе си, а не да кажеш: "Не става, много е трудно!", заяви водещият Ваня Джаферович в отговор на нейното мрънкане.

От продукцията пък дадоха на участничката 24 часа да вземе финално решение дали да продължи да се бори или да си тръгне много преди риалитито да е влязло в най-трудната си и решителна фаза. В епизода тази вечер се очаква то да стане ясно.

Снимка: bTV