След като измина още една година, в която Go Guide се срещна с куп красиви хора с креативни идеи и имаше щастието да погали сетивата си с най-разнообразни нови вкусове и коктейли, дойде времето отново да благодари за цялото добро, което се случи с гастро културата в града, като организира годишните Go Guide Awards и извади на преден план в редиците най-добрите заведения на 2018.

За четвърта поредна година Go Food & Drink Awards се случва благодарение на обективната оценка на града и за сетен път събитието, подкрепено от любезното съдействие на Stars Group, провокира голям интерес. Сред като гостува на близо 2800 заведения в София и се наслади на обилно количество храна и напитки, медията селектира в специалния си сайт awards.goguide.bg 90-те места, които през изминалите месеци се отличиха по не един важен за всички нас параграф. Кои са номинираните, можеш да разбереш освен от сайта, и от новия брой на списанието или да ги познаеш по отличителния стикер NOMINATED на витрините. Кой от всички тях заслужава да застане крачка пред останалите и да носи титлата Най-добър бар и Най-добър ресторант за 2018 г., има честта да реши именно градът.

 Go Guide добре знаят, че задачата е отговорна към всички, затова и ще се отблагодарят на всеки, споделил своето лично мнение, давайки му възможността да спечели един от 90-те ваучера за консумация в някое от номинираните заведения на стойност 50 лв. или да посрещне годината с чисто нов Samsung Galaxy Note9.

Гласуването започна на 11.01 и ще продължи до 11.02 на сайта awards.goguide.bg, като селектираните заведения са разпределени спрямо техния акцент върху храните и напитките в 18 различни категории - пицарии и пастичерии, BBQ & Grill, морска кухня, кафетерии, коктейл барове, клубни сцени с музика на живо и всички останали, разделени по естество.

Не пропускай да дадеш и ти гласа си за своето любимо заведение на awards.goguide.bg, като не забравяш, че условието вотът ти да бъде зачетен е да гласуваш на всеки отделен слайд във всички категории. По този начин подкрепяш не само бизнеса и кулинарната култура на София, а и себе си - от мнението ти зависи какво ще бъде нивото на гастро картата, по която после всички заедно ще се разходим.