"Екшън", "Завръщане" и "Диви и щастливи" - три нови, хитови български заглавия ще бъдат излъчени на специални кинопрожекции под звездите в София между 4 и 6 юни включително. Go Guide кани всички фенове на българското кино и любители на киноизкуството за три последователни вечери, в които гледането на филми ще се превърне в истинско преживяване.

Рекордно голям за подобен род събития екран ще бъде използван за излъчване на прожекциите. Посетителите на автокиното ще могат да се насладят на лентите, гледайки ги на екран с 16-метров диагонал. Звукът пък ще бъде предаван директно в колата, чрез радиото.

Освен че ще могат да се насладят на любими заглавия по нов начин, феновете на модерното българско кино ще се срещнат и с ключови фигури, участвали в създаването на филмите. Начало на прожекцията на "Екшън" ще бъде дадено от сценариста Тео Чепилов и актрисата София Бобчева. "Завръщане" ще бъде представен от режисьора Ники Илиев, а актьорът Александър Сано ще запознае публиката с "Диви и щастливи". Автокиното ще се проведе в Сердика Център, паркинг ниво 3, като всяка от прожекциите ще започне в 21 часа. Организаторите съветват пристигане на място навреме, тъй като местата за автомобили са ограничени и настаняването ще се извършва по реда на пристигане.

Последните два месеца са прецедент за нашето поколение. Излизането от ситуацията се случва постепенно, с поетапно подновяване на социалните контакти и активности. Go Guide Автокино под звездите е алтернатива, съобразена с всички необходими мерки, в момент, в който забраната за използване на климатични инсталации е пречка пред посещаването на така любимите ни киносалони.

За филмите:

4 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК, 21 ч. - "ЕКШЪН"

Една история за каубои, индианци, извънземни, всевъзможни видове гангстери, японци, еврейски филмови продуценти, африканци, руснаци, българи, родни и чуждестранни красавици, както и ниджи и каратисти.

Купи билет

Този пъстър актьорски състав е умело преплетен в една сатира на шоубизнеса, изпълнена с престрелки, неочаквани обрати, експлозии, както и истории за любов, пари, коли и още нещо. Внимание: филмът не съдържа творчески търсения и тъга.

Снимка: Официална страница във Facebook

5 ЮНИ, ПЕТЪК, 21 ч. - "ЗАВРЪЩАНЕ"

Четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20-годишнината от завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем - негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс.

Купи билет

Освен че е паметник на културата, и четиримата имат там незабравими спомени от детството и тийнейджърските си години. Те решават да използват това, в което са добри, и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те - спомените и младостта си.

Снимка: "Диви и щастливи"

6 ЮНИ, СЪБОТА, 21 ч. - "ДИВИ И ЩАСТЛИВИ"

Филм за смелата жена със свободен дух, която сама определя своята съдба. Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са две обикновени жени с обикновени професии и пречупени мечти. Нелепа ситуация ги принуждава да се справят със собствените си страхове, като се втурнат презглава в лудо приключение и борба с предизвикателствата на живота. Бягайки от закона, двете успяват да преоткрият себе си и да повярват във възможностите си.

Купи билет

Go Guide Автокино под звездите се организира с генералната подкрепа на PokerStars- водещ работодател в iGaming индустрията.

Актуална информация за прожекциите следете в събитието във Facebook.