Графа ще излезе на на сцената на Sofia Live Club на 12 април със своя бенд - Борислав Бояджиев-Борче, Венци Трифонов, Миро Иванов, Краси Тодоров, Сашо Обретенов и Васето Крумов. Билетите в предварителна продажба са в мрежата на Eventim на цена от 20 лв., а на място и в деня на събитието - 25 лв.

Феновете ще усетят страхотната атмосфера, която Графа и неговите музиканти създават на всеки концерт. Те ще представят на живо и най-новия и специален сингъл - ,,Последната песен", който излезе в средата на март. Парчето е с много лично значение за Графа и докосна почитателите му още с премиерата си. ,,Последната песен" се радва на голям интерес в интернет пространството и е сред най-излъчваните в телевизионния ефир.

В момента Графа работи върху новия си албум, който ще излезе през юни, но не спира с концертите си в цялата страна. На 15 април е в Благоевград, на 16 април в Габрово, на 23 април в Свиленград. През есента турнето продължава в Шумен, Русе, Казанлък, Смолян  и др. За повече информация следете профилите му в социалните мрежи.