На 27 ноември Графа и музикантите му представиха първия от два поредни концерта в зала 1 на НДК. Днес предстои вторият, за който все още могат да се намерят ограничено количество билети.

Вижте снимки >>

Новото музикално шоу на Графа затвърди имижда му на изпълнител, който успява да прави неповторими концерти на световно ниво. Публиката от всяка една част на пълната зала се радваше на перфектен звук и визуални решения, които се разгръщаха и градираха по време на концерта.

Мултимедийните екрани съчетаваха близки кадри на Графа и музикантите с концептуални видеа, а аранжиментите на песните бяха плътни, енергични и изпълнени с много сърце и професионализъм.

Графа стоеше на сцената уверено, като раздаваше всяка част от себе си и музиката си на публиката. Още в първите 15 минути на шоуто певецът предизвика феновете да се откажат от удобството на столовете в залата и да се приближат към сцената и те с готовност го направиха. Като миг изтекоха двата часа, пълни с любими песни и много взаимност. Концепцията за осветление и сценография беше завладяваща, а във втората част на музикалното шоу беше допълнена от лазери, които промениха изцяло визията на залата.

Вторият концерт на Графа със сигурност ще е неповторимо преживяване, което можете да си подарите в снежната вечер на 28 ноември. Ограничено количество билети все още е налично в мрежата на Ивентим, включително на касата им в билетния център на НДК, цените са от 30 и 40 лв. За децата до 7 години входът с придружител е безплатен, а за тези до 14 е на половин цена.

Сред публиката бяха съпругата на музиканта - Мария Ампова, както и колегите му от "Гласът на България" - Михаела Филева и Иван Лечев.