Страх от уроки, магии и заклинания тресе Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон на "Фермата", която сега отново се бори за стоте бона в предаването. Бъбривата яхтена стюардеса трепери от пронизващия поглед на бившата хандбалистка Камелия, която е сред най-силните и самоуверени жени в стопанството.

"С тези сини очи тя ще ме урочаса до края на живота ми! Трябва да се заключа!", потръпна Ваня и побърза да скръсти ръце и крака. Конфликтът между напористите участнички тлее отдавна, но в последните дни излиза от контрол. Докато беше ратай, Ваня не спря да се оплаква от тежката работа, а Камелия - да й се подиграва, че е мързелива. Преди дни бившата спортистка влезезе в обора на мястото на предшественичката си и побърза да я обвини, че не е почистила на животните. "Кучката долна си е позволила да ме плюе!", простена Хепи Ванче, след като разбра за атаката.

Снимка: bTV

Освен Камелия, Ваня дразни с постоянното си мрънкане и натякване повечето участници в отбора си "Нови надежди". Когато обаче имат нужда от нейната сила и издръжливост, те бързо забравят за лошите си чувства към нея.