"Hollywood vampires", супер групата на Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери, която е на турне и изнесе концерт в София на 12 юни, отмени шоуто си в Будапеща в последния момент. Рокаджиите трябваше да излязат на "Papp László Budapest Sport Arena" във вторник вечерта. Малко преди началото на шоуто обаче работници започнаха да развалят сцената, съобщава "Dailynewshungary.com".

Новината, че концертът е отменен, беше съобщена по високоговорител.

Журналисти, пратени да отразят концерта, казаха, че хилядите хора в тълпата са разочаровани, много от тях не искали да повярват, че това се случва.

Разбрало се, че Деп се е разболял и е трябвало да отмени участието в последния момент.

Пиар екипът на "Hollywood Vampires" съобщи новината във Facebook:

Съобщава се, че поради непредвидени обстоятелства, групата няма как да изнесе планирания концерт, и че се извиняват на хора, пътували от далеч, за да ги видят, защото както се знае мнозина ги следват в различните им спирки в Европа, макар да живеят в други страни. През август музикантите би трябвало да продължат турнето си в САЩ с няколко дати там. 

По време на изявата им в Шотландия, Джони Деп беше забелязан да излиза от хотела си с патерица, и феновете му умуват дали това е причината да не може да издържи цял концерт на сцена. 

Междувременно от галерията "Castle fine art", която продава принт работите на Джони, разпространиха кратко видео, в което той разсъждава по темата за портретите. На 20 юли прочутият актьор, музикант и художник Джони Деп пуска ограничено във времето издание на нови свои произведения на изкуството. Тези, които искат да ги грабнат първи, могат да се регистрират.