Истинско предизвикателство е да разполагаш само с броени час или два за себе си и да трябва да избереш по кой от всички начини да си доставиш вътрешно удоволствие!

Онова "блюдо отбрани сортове" изкуство, което след това дълго оставя усещането за самодостатъчност. Когато имаме цялото време за себе си, става още по-трудно.

Започва лутането между всички желания, които искаш да изпълниш, а главоблъсканицата може да продължава часове, които губиш в чудене.

С второто предизвикателство към българските артисти #храназадушата, DIR се сдобива с личен списък от музика, книги, филми и забавления.

Какво слушат и четат българските актьори танцьори, певци, режисьори, писатели, диджеи, модели?

Питаме горещата Естер Ривера!

Вижте снимки >>

Какво чете ...

"В момента чета "Хари Потър и Философския камък" на английски. Бавно - тъй като британците ползват доста по-различни думи от американците, но ми е много интересна и ме кара да се чувствам като малко дете, което е хубаво, тъй като всеки иска поне за малко (ако не за много) да се върне във времето и в детството. За мен тази книга е машина на времето!

Домашната филмотека, в дома на Естер

Снимка: Личен архив

Какво гледа ... 

"Гледам "Нещото" на режисьора Джон Карпентър. Тъй като любимият ми жанр във филмите е хорор  - в повечето случаи гледам хорор филми или ужаси. Повечето хора, които ме познават, знаят, че обожавам киното и вкъщи имам малка филмотека която ще ви покажа на снимки. В момента е доста малка, тъй като съм дала доста от филмите на сестра си, като подчертавам, че ми е взела най-хубавите! Освен филми на ужасите, обичам също и стари филми - имам предвид толкова стари, че в повечето все още няма цвят." 

Тя и годеникът ѝ колекционират филми от години, като вече имат стотици заглавия

Снимка: Личен архив

Какво слуша ...

"Като музика слушам предимно ретро хип-хоп. Новата музика не ми допадат много, както и новите изпълнители, но всеки има своя стил и начин да изразява себе си, така че нямам против. Обичам да слушам също класическа музика много и от малка, спомням си, преди години си пусках класическото радио и лежах на дивана в хола. Просто слушах и продължавам да го правя и до ден днешен и винаги, когато искам да разпусна, си пускам класическа музика." 

Нещо ново, което откри...

"Обичам да стоя вкъщи! Като човек, който предимно е навън, разбрах, че всъщност не е толкова страшно да си у дома, има и хубава страна - почиваш си и си със семейството."

Какво препоръчва...

"Задължително прочетете Библията и не от гледна точка на религия, а просто като книга. На никого няма да навреди. Задължително гледайте "Челюсти и "То" и задължително чуйте албума на Кендрик Ламар - DAMN. И нека има повече оld school Hip-Hop в музикалната ви кутия!