Вчера с предаването "Папарци" специален гост бе бизнесменът Христо Сираков, който всички в България познават като "Христо Сираков Стоте манекенки". Пред Венета Райкова той сподели много неща за личния си живот и едно от най-личните бе, че 12 години е бил верен само на една жена - неговата съпруга Мария, като тя е и единствената жена, за която е бил женен.

Вижте снимки на Сираков >>

Мария Бешлиева е топ манекенка в България и е вече омъжена с едно дете, когато се влюбват с Христо Сираков. Тя се развежда и заедно със Сираков заминават за Италия през 1990 г. Сключват брак и имат една дъщеря Анна-Мария.

Сираков споделя, че най-бедните му години са били най-щастливите, защото двамата с Мария са били много влюбени. И в продължение на 12 години е бил верен на съпругата си, дори не е излизал без нея. Затова бизнесменът казва, че "има две лица". Явно това на верен и отдаден съпруг е познато само на бившата му съпруга Мария. Той е категоричен, че рядко допуска хора до себе си, има много малко приятели, а жени приятелки още по-малко.

Оказва се, че прякорът му "Стоте манекенки" идва от изказване на бившата му съпруга в интервю са българска медия преди време. За съжаление двамата се разделят преди години, а Мария вече има трети съпруг - италианец. Дъщеря им Анна-Мария скоро се е дипломирала в Лондон и по всичко лични, че е наследила красотата майка си.

После Сираков има връзка с манекенката Ирен Онтева, от нея има и син - Кристиян, който вече е на 17 години. Бизнесменът е познат още с връзките си със Зара, Анна-Мария Чернева и други известни в България дами. Името му е свързвано и с Венета Райкова, но и двамата отрекоха в ефир да са имали интимни отношения. Важно уточнение бе, че Христо Сираков е имал желание да станат по-близки с известната водеща, но тя е отказала и са останали приятели.