Райън Гослинг показва на почитателите си какво се случва зад кадър в забележителното му изпълнение на "I'm Just Ken" от хитовия филм "Barbie", разпространяван от Warner Bros. Pictures.

В новото видео са включени непоказвани досега кадри от създаването както на песента, така и на сцената от филма. Има сцена с виртуоза на китарата Слаш, който записва свое соло към парчето в студио. 

Събирайки над 75 милиона стриймвания в цял свят, достигайки топ 5 в класацията "Hot Rock & Alternative Songs" на "Billboard" и превръщайки се в официалния дебют на Гослинг в класацията "Hot 100" на "Billboard", "I'm Just Ken", който излиза у нас благодарение на "Орфей Мюзик" - изключителен лицензиант на Warner Music за България, бързо стана културен феномен като един от безспорните акценти от новаторския и изпълнен със звездно участие "BARBIE THE ALBUM", който официално е събрал над 1 милиард глобални стриймвания.

 

Отзивите за албума са положителни: "Истински парад на най-големите съвременни поп звезди", пишат "Grammy.com", 

"Блестящ поп микстейп, носещ радост, също като филма", отбелязват от "Consequence",  "Саундтракът към "Barbie" е мечтата на всеки поп любител", смята "Esquire", "Звездно музикално преживяване" е то според "Forbes".