Племето "Прабългари" изчезна от "Игри на волята: България". То беше най-малобройното племе и това беше причината да бъдат погълнати от другите две племена.

Вижте снимки >>

Битката за територия се проведе само между "Траки" и "Славяни", като освен за ключа от резиденцията те се бореха и кое племе първо да избира войн от "Прабългари".

"Не е приятно да те избират като продукт на пазара", заключи Роберта.

Племената стартираха от плажа и трябваше да плуват до понтон, там трябваше да развържат топка и да се върнат с нея на брега, след което да я вкарат в коша и да стартира следващият участник. Славяни се справиха по-бързо с шестте топки и заслужиха правото да са в лукса и да избират първи, а "Траки" ще са в рибарската хижа през тази седмица.

Първият избор на "Славяни" беше Роберта, защото според племето те имат нужда от жена и то силна такава. "Траки" от своя страна взеха Пламен, защото смятат, че той освен силен е и умен и има много качества. Вторият избор на "Славяни" беше Стоян. Те заявиха, че той е показал добри умения, а и не искат "изгнили ябълки", какъвто смятат, че е Юлиян.

Вторият избор на "Траки" беше най-труден, защото племето се чудеше между Венцислава и Юлиян. Венци е с контузена ръка и това беше основният мотив да не изберат нея, а Юлиян. Повечето виждат в негово лице освен силен играч и голям манипулатор и тактик, който може да настрои племето. В крайна сметка "Траки" се спряха на Юлиян, като най-яростен противник на решението бе Александър. Дали чувства заплаха за трона си и дали Юлиян няма да го измести, ще разберем в следващите дни.

Венцислава не беше избрана от нито едно племе.

"Яд ме е, че си тръгвам без битка", сподели военната.

Каква ще бъде нейната съдба и ще се завърне ли в предаването все още не е ясно. Предстои и първата капитанска битка, която ще се проведе само между двама капитани, тези на "Траки" и "Славяни". Как ще бъдат избрани капитаните, каква ще е битката, кой ще спечели и каква ще бъде наградата му, ще видим утре вечер.

Снимка: Официален профил във Facebook