Бившата съпруга на Илън Мъск разкри, че собственикът на Twitter е "искал да й покаже своите ракети" още на третата им среща, пише "Dailly Mirror". 

Embed from Getty Images

37-годишната британска актриса Талула Райли, която се появи в холивудския блокбъстър "Начало" , беше омъжена за Мъск на два пъти - от 2010 г. до 2012 г., преди да се омъжи повторно за него една година по-късно през 2013 г., след което се разведоха отново през 2016 г.

Фактът, че бившата двойка се жени и развежда два пъти в рамките на шест години, дава представа за интересната им връзка.

Embed from Getty Images

Ашли Ванс, която написа биографията от 2015 г. "Илон Мъск: Тесла, SpaceX и търсенето на фантастично бъдеще", разказва тази история, която на пръв поглед изглежда пикантно.

Embed from Getty Images

Двойката отишла да обядва, на третата им среща, после се отбили в "White Cube", галерия за модерно изкуство, и след това в хотелската стая на Мъск.  "Той казал на Райли, която тогава била девствена, че иска да й покаже своите ракети", гласи случката. Райли по-късно обяснила: "Бях скептична, но той наистина ми показа видеоклипове с ракети. Веднъж". 

Милиардерът предприемач уволни драматично висши ръководители в Twitter часове след като завърши покупката на платформата за социални медии за 44 милиарда долара (£37,9 милиарда) миналия месец.