Вторият епизод на новия български сериал "Съни бийч" ще се излъчи в петък, отново от 20 часа по bTV, на мястото на хитовата турска поредица "Завинаги". Телевизионната премиера на продукцията на 21 февруари пожъна огромен успех, като събра пред екрана над 1,1 милиона зрители и най-голям зрителски интерес сред всички възрастови групи. И на 28 февруари bTV ще заложи на успешната петъчна програмна схема, като веднага след "Съни бийч" ще излъчи криминалната комедия "Ченгето от Белвил", а от 23 часа - "Шоуто на Николаос Цитиридис".

В първи епизод на "Съни бийч" лятото за четиримата сезони работници в голям хотел на Слънчев бряг тъкмо започна. Плановете на пиколото и разведен баща Гомес /Бойко Кръстанов/, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестра Дарина /Лидия Инджова/ и сваляча с типичен за спасител хумор Младен /Иво Аръков/ се объркаха напълно. Срещу тях се изправи синът на собственика на хотела Никола /Явор Бахаров/, който, в ролята си на новия управител, ще започне ударно да разчиства сметките с унизилите го предишната вечер негови служители. Арогантният, но несигурен в себе си наследник, ще приложи подмолни номера на Ивон и ще я принуди да вземе ново решение за живота си.

Снимка: bTV

Хиляди усложнения ще притиснат пиколото Гомес именно в деня, в който трябва да се посвети на сина си Марти, който има рожден ден. Благодарение на своята находчивост той ще се сдобие с чужда лъскава кола, но това ще го сблъска челно с изкусителен флирт с красива и интересна млада жена. Закачката помежду им обаче ще има изненадващ край. А след своята "първа" нощ Дарина и Младен намират общ език и изглежда, че между тях ще се роди нещо повече от приятелство.

Във втори епизод за първи път се появяват персонажите на още популярни български актьори, сред които Николай Ишков и Боряна Братоева.