В любимец №1 не само на своя отбор, но и на противниковия, се превърна един от мъжете във "Фермата". Футболистът Костадин успя с лекота да спечели симпатиите на всички в риалитито, а негов конкурент искрено му пожела да стигне до финала.

Спортистът, който е играл и в български, и в германски отбори, получи любовта на своя отбор "Канатица", след като донесе победата на тима в драматична битка и така го измъкна от глада и мизерията на "ада". Благодарение на фамозната бързина и сръчност на Коко тази седмица червените ще живеят в "рая" и, за пръв път от много време насам, ще могат да се нахранят обилно, да се изкъпят в баня с топла вода и да заспят на удобни легла, а не на ръждясали пружини.

"Виждам благодарност в очите на моите съотборници. Но няма нужда никой да ми благодари, защото както аз допринасям за някакви неща във фермата, така всеки един е важен. Не съм герой и нямам нужда да се правя на такъв", заяви скромно футболистът, докато в "Канатица" шумно празнуваха победата в охолство, а падналите "Елбетица" се опитваха да свикнат с лишенията.

Въпреки че е част от зеления отбор и пряк конкурент на Коко, Георги също не скри симпатиите си към него и дори му подари своя кърпа за глава.

"Изпитвам уважение, защото притежава чистота на духа. Той е достоен да стигне на финала", обясни земеделецът.

Подобни реплики футболистът предизвика и в социалните медии, където зрителите коментират неговата отлична физическа подготовка, спортсменски дух и приятелско отношение към всички.