Краят на втория сезон на "Съни бийч" наближава, а последните епизоди, които ще се излъчат от понеделник до четвъртък от 21.00 часа по bTV, ще изправят героите пред поредните комични обрати и ще срещнат зрителите с атрактивни нови лица. Преди финала в сериала ще влязат сексоложката Наталия Кобилкина, латино танцьорът и хореограф Алфредо Торес, актьорът Владислав Карамфилов (по-популярен като Влади Въргала), водещият Витомир Саръиванов и единият от продуцентите на поредицата - Андрей Арнаудов. Всеки от тях ще добави още цвят в колоритния живот на черноморския курорт.

В Слънчев бряг, със завидно самочувствие, ще пристигне Наталия Кобилкина. Пред камерите тя ще бъде себе си - сексоложка с руски акцент, която подготвя семинар на интимна тема за гостенките на хотела. Със стъпването си в лобито ще си набележи жертва - пиколото Георги (в ролята Даниел Пеев-Дънди), ще му сложи етикета "средностатистически муж" и ще се опита да го превърне в свой покорен слуга.

Наталия Кобилкина

Снимка: bTV

Екранната Кобилкина ще използва за своите професионални цели и Гомес (Бойко Кръстанов), и без да иска ще предизвика поредния трус в отношенията му с Ивон (Евелин Костова), а богаташкият син Никола (Явор Бахаров) ще се възползва от ситуацията. Сред бушуващите емоции персоналът ще трябва да посрещне потенциален купувач на бедстващия хотел - сериозен инвеститор, в когото зрителите ще разпознаят Андрей Арнаудов. Като водещ на търг пък ще се превъплъти Витомир Саръиванов.

Явор Бахаров и Боряна Братоева

Снимка: bTV

След като разбира за появата ѝ, Младен (Иво Аръков) решава да присъства на лекцията. "Дали мога да използвам отстъпка за един сеанс, семестър, семинар от сексоаналитичката?", пита с надежда той, но никой не му обръща внимание.

Спасителят и Дарина (Лидия Инджова), които се очаква да минат под венчилото, също ще бъдат в центъра на събитията. Предстоящата сватба на научната работничка и морския спасител ще сблъска родителите им, а тлеещият огън между двете фамилии ще разпали невъздържания баща на Младен (Влади Въргала). Като сватбен агент ще видим Алфредо Торес, който виртуозно ще изиграе ролята си основно с езика на тялото. В последния момент елегантната рокля на булката неочаквано ще смени собственика си, а тържеството ще увисне на косъм.

Влади Варгала, Аня Пенчева и Иво Аръков

Снимка: bTV

Приближаващият финал на "Съни бийч" ще постави един от любимите герои в сериала пред тежка дилема. Гомес (Бойко Кръстанов) ще получи неустоимо предложение, което обаче ще бъде обвързано с едно неотменимо условие. Той ще трябва да реши дали да постави на първо място дългогодишните си мечти и лични амбиции или да предпочете приятелството, семейството и любовта. Какво ще избере ще стане ясно в последния епизод на хитовия сериал, който ще се излъчи в четвъртък от 21.00 часа по bTV.

Алфредо Торес

Снимка: bTV