Поредният епизод на любовното риалити "Ергенът" завърши с елиминацията не на една, а на две кандидатки за сърцето на Алек - гримьорката Кристина и украинката Мария.

Въпреки че на раздяла всяка от тях изглеждаше шокирана и разочарована от негативния развой на събитията, с днешна дата те са оставили на заден план емоциите, които са изпитвали към младия бизнесмен.

"Аз никога не съм имала болка. Мислих си, че имам чувства към него, защото в затворена среда човек може да се заблуди. Но осъзнах, че съм била привързана, но това не е било любов", сподели Кристина в интервю за "Преди обед".

Гримьорката обясни, че поведението й в шоуто е било нейна стратегия, тъй като "съм сценарист и съм си гонила дадена сюжетна линия". Но в реалния живот тя не е такава.

"Чувствам се добре, преосмислих някои неща, да намеря някакви отговори. Да оставя тази история в миналото и да продължа напред. Уважавам Алек, уважавам решението му", заяви на свой ред Мария. Тя даде да се разбере, че за първи път й се случва да е отхвърлена, затова била шокирана, когато не получила роза.

"Видях друго отношение от негова страна и до ден днешен не знам защо е решил. Аз бях в шок, може би някой ден Алек ще отговори", заяви украинката.