Драматично завърши "Фермата" за най-възрастния риалити герой. Охранителят Георги, който е на 48 години и е по-голям от всичките си конкуренти, беше изгонен от съотборниците си в "Канатица", след като не показа забележителни умения при цепенето, рязането и стрелбата на Арената.

След отборния елиминационен дуел червените гласуваха срещу него с аргумента, че е загубил свояте борбеност и живец. Футболистът Коко пък директно заяви, че Георги няма физически капацитет да се справя с тежките битки.

Участникът, който е оператор на пристанище, но е работил и като охрана в испански дискотеки, преживя тежко напуснането си и се разплака. Сълзите си той обясни не с наказателния вот на съотборнитите си, а с мъката по своите близки.

"Съжалявам, че повече не можах да продължа напред, но ми е много мъчно за моето семейство, защото никога не съм се разделял с него", заяви Георги. Отпадането му разстрои най-силно неговия пръв приятел в риалитито, замеделеца Кенан, с когото деляха една стая и демонстрираха сходно чувство за хумор.

Снимка: bTV