На 8 март в столичния Sofia Live Club група Jeremy? ще изпълнят за първи път след официалното й представяне пред публика - песента "Не си сам". Концертът ще бъде със специалното участие на Кирил Маричков.

Великолепна, смислена и докосваща - първата песен на български език на Jeremy? изключително бързо покори класациите, настани се уютно в радиоефира и безкомпромисно завладя сърцата на феновете. Може да се каже, че песента е сензация и с това, че от години рок песен не е заставала под №1 в музикалните класации у нас. Хит на български език, със социално послание и пример за приемственост между рок поколенията.

Комбинацията Jeremy? & Кирил Маричков обаче ни готви още изненади. На 8 март в публиката ще се наслади на любимите ни парчета на Jeremy?, както и на някои емблематични такива на Щурците. На промоцията на песента "Не си сам" през декември музикантите представиха заедно "Рок в минало време" и "Ромео и Жулиета", но с усмивка добавят, че този път ще има още изненади в съместно изпълнение. Билети за събитието се продават в мрежата на Еventim.bg.

Очаквайте скоро в Life.dir.bg интервю с Ерсин от Jeremy!