Режисьорът се пошегува с многостранните интереси на актьора в писането, рисуването, актьорството и преподаването: "Работейки с Джеймс през годините, научих много неща за него. Джеймс е учител, поет, скулптор, актьор, режисьор, писател, продуцент, тъкач на кощници. Изглежда, че винаги откриваме следващото начинание на Джеймс".

"Днес се присъединяваме към останалата част от света, за да почетем постиженията ти с напълно заслужена звезда на холивудската Алея на славата, звезда, създадена от мрамор, който самият ти си изсякъл в планината, от месинг, който самият ти си стопил", пошегува се още Сам Райми.

Франко едва сдържаше сълзите си, когато се качи на подиума, за да благодари на семейството, приятелите и колегите си: "Иска ми се да можех да сложа множество имена на тази звезда, защото това е колективен бизнес... Хората зад кулисите, хората, които бяха до мен през цялото време. Ако можех, бих сложил имената на всички ви тук. Благодаря и винаги ще помня това".

Гордата майка на Франко Бетси, брат му Дейв и колегата му от "Оз: Великият и могъщият" Джоуи Кинг също присъстваха на церемонията, допълват от БГНЕС.