Олимпийският шампион и бивш заместник-министър на физическото възпитание и спорта Йордан Йовчев напусна риалити предаването "Фермата" и разчувства останалите участници.

Вижте снимки на Йовчев >>

Двуседмичният престой на гимнастика в риалитито приключи, а фермерите се натъжиха, че шампионът напуска предаването. Той се сбогува с всички и се извини, ако е обидил някого неволно. Йовчев раздаде и подаръци на всички, които бяха храна и негова снимка с надпис "Завинаги един от вас". Бесарабската българка Лилия получи специален подарък от Йовчев - фланелка, която да ѝ вдъхва кураж във всяка житейска битка. Данчо обясни жеста си с това, че Лидия отскоро е в България и няма свой дом тук, за разлика от другите участници.

Всички участници изразиха възхищението си от спортната легенда. Те не пропуснаха да изтъкнат, че Йовчев винаги се включвал да помага във всички дейности. А през първата нощ, вместо да легне да спи, помогна на отбора на емигрантите да изчистят 10 кубика боклук. Със спортсменското си поведение и отношение към всички той успя да сплоти фермерите, каквато бе и мисията му във формата.