Звездата от "Игра на тронове" Емилия Кларк гостува в "Шоуто на Стивън Колбърт". В тв предаването тя призна, че е издала преди един специален човек как свърша последния сезон на сериала.

Вижте снимки от премиерата в Ню Йорк >>

Българската премиера на 8-ия, финален сезон на "Игра на тронове" е на 15 април от 21:00 часа по HBO. В продължение на 6 понеделника ще следим последните битки за трона, а на 20 май, ще разберем кой ще седне на него. Някои хора обаче отдавна са чули дълго пазената тайна.

"Е, ще бъда честна с вас. Казах на някого, наистина го направих. Не само на кучето. Не трябваше да го правя, извинявайте, но казах на майка си. Тя обаче е напълно непробиваем пазител на тайни, защото веднага забравя какво си й казал. На следващия ден й обяснявах нещо за репликите си и обясних на мама: "Това е така, защото... вече чете какво става в сценария", а тя отговори: "Не помня какво ставаше".

Емилия казва на майка си, че е пропуснала шанса си, защото вече й е споделила финала на култовата тв поредица цели два пъти. Кларк призна още, че й е ужасно трудно да пази тайната и няма търпение най-сетне всичко да излезе наяве.

Актрисата призна още, че много трудно е приела финала на сценария и много е плакала. Емилия се скитала из улиците на Лондон цели два часа, преработвайки прочетеното.

Тази седмица Ню Йорк стана домакин на официалната премиера на осмия сезон на сериала. По червения килим премина самата Емилия Кларк, както и Кит Харингтън, Питър Динклидж, Шон Бийн, Джейсън Момоа и Педро Паскал.