Въпреки че фолк певицата Мария неведнъж е споделяла, че двамата със съпруга й Мирослав имат доста турбулентна връзка и вече няколко пъти се събират и разделят, с днешна дата двамата са заедно.

Това стана ясно снощи, по време на старта на новия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода", в което Мария е сред участниците.

Любимият й Мирослав зае своето място на първия ред преди началото на нейното изпълнение, за да я подкрепи в новото предизвикателство, в което любимата му се впуска.

Тази година за титлата "Най-добър имитатор" ще се борят още талантливите актьори Иво Аръков, Владимир Зомбори и Елена Атанасова, един от най-разпознаваемите и любими рок певци у нас - Наско от Б.Т.Р., победителката в X-Factor Християна Лоизу, моделът и инфлуенсър Джулиана Гани и естрадната легенда Панайот Панайотов.

В първата вечер победата грабна Владимир Зомбори с безупречната имитация на Джъстин Тимбърлейк.

Миро (мъжът вляво) подкрепи Мария от първия ред

Снимка: Скрийншот NOVA

Актьорът показа и завидни танцувални умения с хита "Sexy Back". "Затова толкова обичам да има актьори на сцената. Тази имитация, тази премерена енергия, прекрасно пеене - очертава се невероятен сезон", коментира Хилда Казасян след изпълнението му.

Снимка: Скрийншот