Манекенката Розмари Тишер напусна къщата на VIP Brother след изключително оспорван зрителски вот. Само 2% деляха Розмари от конкурентите ѝ Стефан и Петко. Фолк певицата Кали прекрачи прага на "Женско царство", за да посъветва Ричард да се откаже от щита си и да напусне доброволно.

Вижте снимки на Розмари >>

Двамата мъже събраха по 34% от зрителското одобрение, а Роузи събра 32%. Това сякаш не изненада манекенката. В минутата за сбогуване тя си взе довиждане със Стефан, Ричард и Ваня. На излизане Тишер дари щита, който защитава от номинация за изгонване, на Ваня. Тя обясни, че Костова е била голяма подкрепа за нея, а Ричард трябва да бъде мъж и да се оправя сам.

Преди да излязат резултатите от гласуването, номинираните съквартиранти - Розмари, Петко и Стефан, отговаряха на въпросите на останалите участници. Розмари обясни, че това между нея и Ричард се е случило заради проблемите във връзката ѝ в реалния живот. Стефан бе обвинен в безпринципност, а Петко държа наставническа реч по отношение на Наско.

Все пак акцентът на вечерта си останаха отношенията между Розмари и Ричард. Поп фолк певицата Кали се ядоса и пожела да влезе в къщата на VIP Brother, за да удари "един тупаник" на Ричард. С бойна крачка певицата влезе и застана очи в очи с фитнес инструктора. Тя му обясни, че не е достатъчно добре възпитан и го призова да постъпи като мъж, да се откаже от щита си, който го защитава от номиниране за изгонване и да напусне къщата.

"Не мога още една седмица да гледам тъпите ти стратегии, с които унижаваш всяка една жена, която те гледа. Сбърка, това няма да те направи нито известен, нито ще те задържи в шоуто. Изложи се и то се изложи на гърба на един пич", каза Кали.

Ричард се опита да я прекъсне, но тя продължи:

"Дали си правил секс или не, никой не го интересува. Хората навън те гледат и се ужасяват, че ти продължаваш да градиш някакъв имидж и стратегия на гърба на едно крехко същество като Роузи, която за съжаление е влюбена в теб. Цяла България мисли, че ти си супер жалък", продължи тя.

Фитнес инструкторът не успя да отговори адекватно на съветите на Кали, но все пак  удържа на своето и остана в къщата.