Флорънс Пю си спомни за един неудобен момент от "Опенхаймер", когато снимали секс сцена с Килиън Мърфи и камерата се повредила, пише "Индипендънт".

28-годишната Пю играе психиатърката и лекарка Джийн Татлок в номинирания за "Оскар" филм на Кристофър Нолан, за живота на "бащата на атомната бомба". Килиан Мърфи е в главната роля, на Джей Робърт Опенхаймер.

Във филма Татлок има връзка с Опенхаймер преди и по време на брака му с Кити Опенхаймер, която се играе от Емили Блънт.

В интервю Пю си спомни момента, в който проблем с оборудването на камерата причинило забавяне, докато тя и Мърфи били по средата на заснемането на секс сцена.

"По средата на нашата секс сцена камерата се счупи. Бяхме голи и не беше никак приятно и удобно да стоим така", каза Пю, според "Variety". 

Пю добави, че нямало много други камери на терен, така че хората от техническия тим трябвало поправят еднствената налична на снимачната площадка.

Снимка: Getty Images

"Двамата с Килиан трябваше да прикриваме телата си с ръце. После ни обясниха, че имало проблем с начина, по който влиза светлината", добавила Пю.

Тя споделя, че всеки един от екипа е бил готов на всичко, за да направи филма впечатляващ, така че не е имало нито един скучен момент. "Всичко беше невероятно. Имахме чувството, че сме късметлии да сме там всяка секунда от деня", казва 28-годишната актриса 

В друго скорошно интервю Пю си припомни момента, в който Нолан й предложил ролята във филма, но се извинил за размера на ролята. "Но аз си казах: "Няма значение. Дори ако съм кафеварка в кафене в дъното на стаята, нека го направим", признава Пю. 

Пю каза, че се е запознала с Нолан в Ню Йорк, докато е снимала драмата на Зак Браф от 2023 г. "Добър човек".