Със специално лично обръщение най-харесваният турски актьор Къванч Татлъту кани българските зрители да се насладят на премиерата на най-новия сериал с негово участие - "Семейството". Модерната продукция, която разбуни духовете в южната ни съседка с нестандартния си сюжет, основа на който е психоанализата, тръгва у нас в ефира на новия семеен канал bTV Story в деня на неговия старт - 11 декември (понеделник). Епизодите ще бъдат показвани всяка делнична вечер от 19:00 ч. и ще вървят паралелно с премиерното излъчване на поредицата в Турция и в още 80 страни по целия свят.

В "Семейството" Къванч влиза в ролята на Аслан - собственик на нощен клуб и глава на влиятелната фамилия Сойкан. Той поема сенчестия бизнес на семейството си след самоубийството на баща си и с всички сили се стреми да го спаси и изсветли. Неочакваната поява на Девин (в чийто образ влиза ослепителната Серенай Саръкая), обаче, преобръща както неговия, така и живота на близките му завинаги...

Източник: bTV Media Group

Историята:
По време на самолетен полет от Измир до Истанбул Аслан (Къванч Татлъту) се запознава с Девин (Серенай Саръкая) - млада и амбициозна психоложка, бореща се сама с превратностите на съдбата и готова на всичко, за да защити единствената си близка - своята сестра. Въпреки че принадлежат към два различни свята и имат коренно различни възгледи за живота, двамата се впускат в бурен любовен романс с непредвидими последствия...

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

Аслан отвежда любимата си в семейния дом, където с железен юмрук управлява властната му и амбициозна майка Хюлия (Нур Сюрер). През всички тези години тя е съумяла да сплоти фамилията си в духа на тотален матриархат и за нея семейните ценности са над всичко. Хюлия настоява Аслан да живее по нейните правила, но сега се сблъсква с най-големия си страх - да не изгуби авторитета си пред него - в лицето на находчивата Девин.

Източник: bTV Media Group

Провокирана от собствените си демони, психоложката решава да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие отвъд привидната хармония. Тайните, които разбира с помощта на психоанализата, обаче, променят из основи представата ѝ за "Семейството". Дали по този начин Девин няма да рискува отношенията си с Аслан, зрителите ще разберат в епизодите на премиерната поредица - от 11 декември (понеделник), всяка делнична вечер от 19:00 ч. по bTV Story.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

Актьорите:
Със "Семейството" Къванч Татлъту бележи завръщането си на малкия екран в Турция след 4-годишна пауза. Негова екранна партньорка е една от най-популярните актриси в южната ни съседка - Серенай Саръкая, позната на зрителите на bTV с ролите си в "Кварталът на богатите" и "Божествено". За съвместната си игра, преди броени дни двамата бяха отличени за "Екранна двойка на 2023 г." на най-престижните телевизионни награди в Турция - "Златна пеперуда".

Източник: bTV Media Group

За най-нетърпеливите фенове "Семейството" ще е достъпен 7 дни преди ефир онлайн на VOYO. Потребителите могат да се възползват от специалната оферта да се абонират за услугата срещу 3.99 лв./месец при предплатен едногодишен абонамент на цена от 47.88 лв.