Това се случва малко повече от месец преди премиерата, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Пожелали анонимност запознати с продукцията източници заявиха, че Плъмър започва незабавно снимките в ролята на Дж. Пол Гети.

Всички сцени с обвинения в сексуален тормоз Спейси ще бъдат презаснети. В презаснемането се очаква се да участват и Марк Уолбърг и Мишел Уилямс.

Ридли Скот възнамерява да спази планираната дата на премиерата в САЩ на 22 декември.

Първоначално бе предвидено световната премиера на филма да е на 16 ноември в Лос Анджелис на фестивала на Американския филмов институт.
Кевин Спейси бе уволнен и от сериала "Къща от карти".

Напоследък зачестиха обвиненията срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз или сексуални нападения както в САЩ, така и във Великобритания. Някои от тези обвинения са за случаи отпреди десетилетия, като едно от тях е за опит за изнасилване на 15-годишен младеж.
Спейси не е арестуван и не са му повдигнати обвинения.

В. "Дейли мейл" съобщи преди няколко дни, че Кевин Спейси е започнал лечение от сексуална зависимост в същата клиника в щата Аризона, САЩ, където се лекува и продуцентът Харви Уайнстийн, също обвинен в сексуален тормоз. За едномесечна терапия в нея пациентите заплащат 36 хиляди щатски долара. Кевин Спейси е бил забелязан там в края на миналата седмица.

АНКЕТА: Били ли сте обект на сексуален натиск на работа?