Премиерата на очаквания драматичен трилър "В кръг", в който Клеър Дейнс, Тимъти Олифант ("Амстердам", "Дедууд") и Зази Бийтс ("Черно огледало", "Deadpool 2", "Жокера") си партнират в една неочаквано заплетена история за миналото, което винаги ги настига, беше наскоро по HBO Max.

"В кръг" връща Стивън Содърбърг към корените му в киното и ползването на хипервръзките в сюжетите. Минисериалът в шест части е морално сложна история за отвличане, което пресича живота на няколко герои по изненадващ начин.

Снимка: HBO Max

Това е и завладяващ портрет на съвременен Ню Йорк, с въвеждането на различните си герои - привилегировано семейство от Манхатън (Клеър Дейнс и Тимъти Олифант), известният готвач, в чиято роля влиза Денис Куейд, както и двойка гвиански похитители, които са изпратени от бизнесдамата в сянка на Си Ес Ейч Паундър, за да отмъстят за нещо в миналото й.

Снимка: HBO Max

"В кръг" е от онези възлови трилъри, които майсторът на жанра Содърбърг умее чудесно да създава и след това да разплита.

Първите два епизода вече са налични в стрийминг платформата, a следващите очакваме, отново два по два, на 20-ти и 27-ми юли.

 

Снимка: HBO Max