Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на "Животът по действителен случай" гостува една от най-усмихнатите български актриси, шеметната дама с трапчинките - Албена Михова.

Пред колежката си от Сатиричния театър и водеща на телевизионното предаване - Александра Сърчаджиева, Албена ще отпусне душата си, за да разкаже за обратите в своя драматичен живот. Актрисата е само на 14 години, когато остава самичка, след като родителите ѝ си отиват един след друг вследствие на ужасно заболяване. Албена ще разкрие кои са хората, които се грижат за нея и я подкрепят, и през какви други препятствия е преминала, местейки се да живее и учи в София.

Щастието и драмата при нея вървят ръка за ръка - ражда прекрасен син, но се разделя с баща му. В същото време я уволняват от работа и следват дълги години на трудно оцеляване. Как се измъква от тежките дни и защо любовта често ѝ се изплъзва, ще разберем от емоционалното интервю, пропито от сълзи и смях, тази събота от 17:00 ч. по bTV.

В рубриката за визуални трансформации "Моето ново Аз" ще се запознаем с една детска учителка с голямо сърце. Петя е посветила живота си на своите две деца и любимия мъж, който обаче страда от тежко бъбречно заболяване.

Снимка: bTV

Животът на двойката е изцяло подчинен на тежкия животоподдържащ график и неспирните медицински процедури на Цецо. Двамата мечтаят за подходящ донор, а през това време Петя иска да си върне красотата в живота. За помощници избира специалистите в клиниките на предаването, а какви чудеса ще направят те с нейното лице, ще разберем единствено в "Животът по действителен случай" в ефира на bTV.

В класацията "Топ 10" Филип Буков е подредил букет от... VIP деколтета! Кои са десетте звезди на България, които привличат погледите не само с талант и красиви лица, а и със забележителни физически данни между брадичката и пъпа, ще разберем точно в 17:00 ч. навръх Лазаровден.