Поради огромната продукция на шоуто, паркингът на залата ще бъде с намален капацитет и използването му ще бъде ограничено. По време на концерта мерките за сигурност ще бъдат засилени. Всички видео системи за наблюдение на Арена Армеец ще са на разположение. Екипи на ДОТИ и полицаи ще оглеждат залата и района около нея за съмнителни предмети, а на пропусквателните пунктове за достъп ще се извършват стриктни проверки.

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата „Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия“. Тя може да бъде изтеглена от сайта на МВР или да бъде попълнена на място.

Кралицата на провокациите Lady Gaga ще пристигне в България с частния си самолет в събота, 11 август. Поп дивата с нетърпение очаква да посети България, защото точно от София стартира Европейската част на турнето й. Балетът на Lady Gaga ще е в България в петък. Репетициите започват още в събота следобед в една от най-добрите танцови школи в столицата.

Билети за концерта на Lady Gaga все още могат да бъдат закупени на цени от 70 до 200 лв. в касите на TicketPro.