Шоуто на британската метъл банда Bullet For My Valentine на 7 април ще бъде с нова - "Арена Армеец". Промяната на мястото на концерта се налага поради възникнали технически проблеми, свързани с размразяването на леда в "Зимния дворец на спорта" във връзка с провеждането на турнира по фигурно пързаляне за "Приз Виктория".

"Арена Армеец" ще бъде с лимитиран капацитет, отговарящ точно на този на "Зимния дворец на спорта". Разположението на местата ще е същото - правостоящите ще бъдат разположени на терена, а седящите места вляво и дясно - в секторите A и C. Всички закупени билети ще важат без презаверка.

С шест албума зад гърба си Bullet For My Valentine са утвърдени като една от най-успешни британски метъл групи. Бандата е призната не само от феновете и медиите, но и от музикантите, които са ги вдъхновили в самото начало - групи като Iron Maiden и Metallica лично избират Bullet For My Valentine да са част от турнетата им и да споделят една сцена с тях.

Българската група 40 Days Later ще подгрее британската метъл банда Bullet For My Valentine на първия им самостоятелен концерт в София. Джент/метълкор звученето на групата съчетава тежки и чисти вокали с електронни подложки, придаващи характерна индивидуалност. През 2017 бандата издава и своя дебютен албум - "Alterations".

Билетите за концерта на Bullet For My Valentine в София са на цена от 60 и 70 лева и все още има налични в мрежата на Eventim. Цените на билетите в деня на концерта ще бъдат 80 и 90 лева.