Концертът на шведския музикант Eagle Eye Cherry, който трябваше да се състои на 4 март ще се проведе на 30 септември отново в Pirotska 5 Event Center. Поради логистични причини голяма част от датите на турнето се променят, а издадените до момента билети важат без презаверка.

Този концерт е единствен в региона, а билети за него се продават онлайн и в мрежата на Евентим. Някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул."6-ти септември"58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта - Варна, Пловдив - билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатани, ще бъдат сканирани през телефона.

Тези от вас, на които новата дата не е удобна могат да върнат билетите си не по-късно от края на месец май тази година от където са закупени. Повече информация на info@eventim.bg.

Музикантът при Джей Лено

Снимка: Getty Images

Всички фенове под 18 годишна възраст на концерта на полубрата на Нене Чери, ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Чери е роден в Стокхолм, Швеция. Син е на афроамериканския джаз изпълнител Дон Чери и шведската художничка Моника "Моки" Чери. 

Кръстен е Eagle Eye (преведено от английски "орлово око") защото първият път, когато погледнал баща си едното му око било затворено.

Като деца Игъл Ай и Нене прекарвали цели месеци с баща си на път. На 12-годишна възраст Чери е записан на училище в Ню Йорк, а по-късно работи като актьор и барабанист в различни музикални формации. 

Снимка: Bgtsc