Мистериозен зелен гоблин предизвика голям смут по червения килим на наградите "Еми" за 2023 г. в понеделник вечерта.

Риалити звездата, известна като принцеса Попи, драг кралица, се появи като страшното чудовище, което предизвика малко объркване в публиката, пише "People".

Звездата от "Drag Race" на травестита Ру Пол, принцеса Попи, се появи в зелен ансамбъл от глава до пети, който също включваше препратки към поп културата Jabba the Hutt, Roz от Monsters, Inc. и вещица от филма на Том Круз от 1985 г. "Легенда".

"Исках да направя точно обратното на това, което се очаква от вас, когато отидете на събитие като това. Исках да взема приличието и да го обърна наопаки", каза Попи пред "Entertainment Weekly", докато беше на червения килим.

"Основно исках да бъда тролска вещица. Исках да бъда толкова шокираща, че просто да се обърнеш и да ме погледнеш - по възможно най-лошия начин", разправя тя. 

Попи

Снимка: Getty Images

Тоалетът, беше доста уместен предвид това, че "Drag Race" продължи да доминира в риалити телевизията на наградите "Еми". Дългогодишният сериал спечели изключителна състезателна програма за риалити.

По време на благодарствената си реч водещият на тв поредицата Ру Пол заяви: "Ако една кралица на драг иска да ви прочете приказка в библиотеката, изслушайте я, защото знанието е сила и ако някой се опита за да ограничи достъпа ви до власт, да знаете, че се опитва да ви изплаши. Така че слушайте драг кралицата!".  

Попи

Снимка: Getty Images