He`s The Man!

Той е един от 36-те лекари в света, които спасяват живот с уникални мозъчни операции

Той приковава погледите на милиони на малкия екран с ролите си

Той е легенда за три поколения футболни фенове

Той е световна стрийт арт сензация и преобразява всеки град

Той ще ви разсмее до припадък, при това професионално

Той ще ви разплаче с вярата и историите в 8 книги, докато се бори за живота си

Той ще ви разкаже истините, които си заслужава да чуете дори когато не е удобно

Той ще сготви най-вкусните неща, опознавайки света и кулинарните му богатства

Той печели световни състезания по тенис на маса, въпреки че е роден с една ръка

Всички тези мъже ще бъдат наши гости на събитието He`s The Man - сцената за личности, които имат какво да разкажат за успеха. Разговорът за добрия пример е инициатива на #URBN.dir.bg - платформата на Dir.bg, ориентирана към младите градски хора и тяхното динамично време.

Нашите гости са толкова различни, че ако ги бяхме търсили по този показател, нямаше да се справим по-добре. Всеки от тях има своя талант и уникален житейски път. Всеки от тях е мъж, след чиято история бихте възкликнали "Той е Човекът!". Всеки от тях има забележителни постижения в това, което прави, и има свой собствен отговор на въпроса "Какво е успехът и как се постига?". Очакваме да го споделят пред нашата публика и пред водещия Деян Веселинов, който ще има отговорната задача да ни разкрие непознати детайли за постиженията на нашите лектори на успеха. Специални гости на събитието ще бъдат Свилен и Жоро от "Остава".

Една част от тези мъже познавате добре (или по-скоро си мислите, че познавате), друга е встрани от прожекторите и микрофоните.

Купи билет

Защо го правим?

He`s The Man е нашият начин да отдадем нужното внимание на онези успешни български мъже, които могат да бъдат вдъхновяващ пример. Има смислени неща, за които си заслужава да се говори. Убедени сме, че добрите примери заслужават повече медийно внимание, отколкото получават днес.

He`s The Man е нашият опит това да се промени.

Всеки един от поканените на сцената на това събитие има своите постижения, за които бихме искали да научим повече като надникнем "зад кулисите". Вярваме, че добрите примери са заразителни.

Кого поканихме?

Доц. Станимир Сираков

Един от 36-те лекари в света, които правят сложни мозъчни операции през кръвоносните съдове на крака. Носител е на т.нар. медицински "Оскар" за иновации в медицината. Въпреки огромния интерес и финансови изкушения към него от клиники в чужбина, избира да се развива в България. Заради пациентите тук. И заради неотъпканите пътеки. Предимство или риск е да правиш уникални неща? Какво е чувството да спасиш живот?

Доц. Станимир Сираков

Снимка: УМБАЛ „Св. Иван Рилски“

Юлиан Вергов

Той определено е Той. Още от любимата роля в сериала със Стефания Колева "Тя и Той" актьорът приковава милиони зрители пред малкия екран с образите си в различни продукции и в театрални постановки. Казва за себе си, че е темерут. Не играе роли на всяка цена, знае кога публиката се е наситила на присъствието му въпреки огромния успех. Къде е границата между сцената и живота? И колко често се налага да носиш маска по пътя към успеха? Ще го попитаме лично.

Юлиан Вергов

Bulphoto

Стойчо Младенов

Футболна легенда. И то за три поколения фенове на този спорт в България. Дори противниците на любимия му ЦСКА свалят шапка на качествата на Младенов като футболист, а след това и като треньор. Шампион на България четири пъти, бил е и Футболист №1, наставник на националите и армейците, на отбори в Азия и Египет, заслужил майстор на спорта на България. Кое го държи десетилетия в играта?

Стойчо Младенов

Bulphoto

Насимо

Художникът-бунтар. Графити артистът, който говори за любов и мир с картините си. Изникват на най-неочаквани места в града и усмихват. Станислав Трифонов от Търговище е обикновеното момче, което се нареди до най-добрите графити майстори в света. Рисувал е по целия свят, но намира егото за най-голямата глупост. Духовните му увлечения греят от рисунките по сгради, мостове, градски пространства. Изкуството му може да промени всичко - от автогарата в Мездра до бивш завод за атомно оборудване в Санкт Петербург. Как се рисува щастливо детство на сива стена?

Станислав Трифонов-Насимо

Снимка: dir.bg

Николай Станоев

Комедията му е в кръвта. Околните имат сериозни проблеми с поемането на въздух, когато е на сцената. Шеметът Райчо от "Домашен арест" сякаш е най-разпознаваемият образ на Николай Станоев, който в днешно време здраво е стъпил на сцената на стендъп комедията. Един от най-харесваните комедианти обира овации с шоуто си "Ники говори за музика". Винаги ли му е смешно? И каква е тайната, с която разсмива публиката безотказно?

Ники Станоев

Снимка: dir.bg

Иво Христов

Той има 4 мозъчни операции за 5 години. На 18 години вече е написал 8 книги. Има мечта - да оздравее, за да продължи да пише.

Иво Христов се бори за живота си от 13-годишен. Гледал е смъртта в очите и отблизо. Някъде там идва и вдъхновението, което го води и до днес към 9-ата му книга. Изследва отблизо борбата между Доброто и Злото и все още смята, че първото печели. Често пише за смъртта, заради което понякога го наричат Българския Стивън Кинг.

Животът е прекрасен и трябва да се борим за него, казва Иво на прага на поредната си битка за живот.

Иво Христов

Светослав Иванов

120 минути не му стигат, за да каже всичко, което го е развълнувало в обществения и политически живот за една седмица. Журналистът на bTV Светослав Иванов не се притеснява да влезе в дълбокото, да изследва важните ситуации, дори когато не е медийно удобно. Настоява да има най-интересните събеседници и вечно гони най-интересните истории. Има ли универсална истина? И каква е цената на свободния дух в трудни години за журналистиката?

Светослав Иванов

Снимка: bTV Media Group

Филип Захариев

Готвачът-пътешественик от Видин, който работи в елитен ресторант "на края на света" в Норвегия, е истинска интернет рокзвезда. Пътят от най-бедния български регион до ресторантите със звезди "Мишлен" е пълен с приключения. И Филип разказва със страст както за храната, така и за посетените от него 70 държави и за хората, които е срещнал там. Той е абсолютният мастършеф на детайла и един от малкото оцелели след среща с полярна мечка. Какви са "Невероятните приключения на един готвач" и защо не трябва да спираме, заклещени в ежедневието?

Филип Захариев

Денислав Коджабашев

Той е шампион по тенис на маса. Роден е с една ръка, но това не го спира да се развива, защото енергията, волята и оптимизмът му са в огромни количества. Параолимпиецът Денислав Коджабашев е убеден, че навсякъде има трудности, но животът е какъвто си го направиш. Не си е и помислял, че увреждането му ще го спре. Вярва, че човек не трябва да се затваря в себе си и да губи вътрешните битки. Защото веднъж спечелени, сме шампиони в живота. Как избираш да си позитивен, когато е трудно?

Денислав Коджабашев

Снимка: Личен архив

Къде и кога?

За срещата с успешните български мъже от различни сфери избрахме късметлийската дата 13-и през мъжкия месец ноември. Мястото е City Stage.

Генерални спонсори на конференцията "He"s the MAN" са Дънди Прешъс Металс", А1 и "Филип Морис България". Партньори на събитието са Chivas Regal, Nescafe Dolce Gusto, DEVIN и витамини ALIVE.

Не се допускат лица под 18 години.

А билети?

Купи билет