Битката в "Survivor" вече е в разгара си, а стратегиите за оцеляване стават все по-сложни. По-малко от месец след старта на екстремното риалити, за мястото си в него ще се борят три атрактивни и много различни жени - кулинарката и победителка в "Мастършеф" Божана Кацарова, актрисата Снежана Макавеева и моделът Марго Купър. Участничките бяха номинирани за изгонване от своето племе "Известни", а довечера ще стане ясно коя от тях ще си тръгне завинаги от предаването. Междувременно се очаква още една изненада - в "Survivor" ще влязат четирима нови участници и ще пренаредят картите в играта.

Въпреки че трудно удържа емоциите си, Божана понесе хладнокръвно номинацията си. "Мисля, че съм нелош играч и че това е удобен момент да бъда елиминирана. Ако обаче остана, ще стане доста интересно", заяви тя.

Актрисата Снежана Макавеева, която не харесва кулинарката и се ядосва, че често е надхитрявана от нея, също не иска да напусне. "Рано ми е да си ходя. Чувствам се все по на място в "Survivor". Всеки ден променям нещо в играта си, нагаждам се по чуждите схеми и гледам как другите се оплитат в собствените си мрежи", обяви тя.

И третата номинирана - миската Марго, не пропусна да изтъкне качествата си. "Аз не се крия зад ничий гръб, не съм част от интригите тук. До този момент не предадох принципите си", обобщи красавицата, която не влиза в конфликти, но и не блести със силна физическа подготовка.

Снимка: bTV

Докато сървайвърите си разменяха реплики на племенния съвет стана ясно, че от продукцията им готвят изненада - четирима нови участници ще влязат в играта довечера, за да атакуват титлата "Последният оцелял". 

Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.

До този момент четиримата смели отшелници живяха на трети, таен остров в Доминикана. Сега те ще се присъединят към приключението, за да се преборят за своето място в играта. "Дали това ще доведе до нови съюзи или разделения, предстои да разберем", обясни водещият Ваня Джаферович. Тепърва ще стане ясно и как племената "Известни" и "Войни" ще посрещнат актуалните попълнения, които се отличават с изключителни качества.

Снимка: bTV

Спортистката Станилия има редица титли в категорията "200 м. индивидуално кану" от различни първенства и състезания, и участие на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на Survivor тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява. Отсега се вижда като победител.

Станилия

Снимка: bTV

Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.

Александра

Снимка: bTV

Певецът Тино, който нашумя след участието си в "Гласът на България", също е подготвен за предстоящите изпитания. Освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването планира да се коалира с достойните, според него, участници.

Тино

Снимка: bTV

Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила.

Данаил

Снимка: bTV