Сексапилната тв водеща Натали Трифонова е мокър сън за много мъже, но Краси Радков буквално плувна във вода заради нея на старта на "Денсинг старс". Секунди преди изпълнението на синоптичката, водещият беше окъпан с водни пистолети от журито.

Снимкка: Денсинг старс

"Ох!", простена Краси, стъпил в локвата, докато Натали, облечена в романтична бяла рокля, се впусна във фокстрот с партньора си Димитър. Перфектното й изпълнение предизвика вълна от аплодисменти. "Поздравявам ви, много сте артистични, приятно изненадата съм", каза Илиана Раева. "Имате голямо бъдеще в това състезание", обяви Галена Великова. "Натали, ще те сънувам! Сънувай ме и ти, дори да е кошмар!", провикна се комикът към блондинката, след като тя му обърна гръб.

Снимка: Денсинг старс

"Денсинг старс" стартира бляскаво на живо, но още тази вечер една от танцовите двойки ще остане последна в класирането и ще отпадне. Кой да остане и кой да си тръгне решават зрителите и професионалното жури, в което влизат както Илиана Раева и Галена Великова, така и семейната двойка Франциска и Томаш Папкала.

Линиите за гласуване бяха отворени още в първите минути, за да може всеки да гласува за своите фаворити.