Този петък в "Мен не ме мислете", в тягостно очакване на съдбоносното делото, Христо ще открие романа "Престъпление и наказание" на Достоевски и същевременно ще се отдаде на алкохол в комбинация с успокоителни. В същото време Яна ще облече секси рокля и ще се впусне в ролята на провинциална геодезистка, за да оплете внимателно мрежите си и да изиграе перфектно, в синхрон с Любо, всяка стъпка от предварително начертания план.

Заплетен и сложен, той ще се окаже успешен и в крайна сметка ще разобличи Полина в лъжа. Мартин и Яна ще се срещнат с нея по-късно, за да обсъдят и да я заставят по всякакъв начин да оттегли обвинението срещу Христо, като ѝ изтъкват всички възможно страшни последици за нея.

Пламен и Мартин са в съда, а Пламен намеква, че си е харесал определена жена, без Мартин да подозира, че става въпрос за Ася.

В кантората Виктор и Александър обсъждат Ася и проблемите ѝ с данъчната проверка. И двамата се притесняват, че тя потъва изцяло в работа, за да избегне семейния живот. В същото време Пламен се отбива в ресторанта на Ася и започва доста нахално да я ухажва. Но дали той ще успее да я впечатли, зрителите ще разберат съвсем скоро.

Снимка: bTV

Проблемът с жилището на главните герои е на път да се разреши. Мартин ще заведе Яна пред кооперация и ѝ съобщава, че тук е новият им апартамент. В същия момент обаче, ще се наложи да я остави, защото Пламен уж има някакъв битов проблем. Вместо да помага за "спукана тръба", Мартин ще се окаже на купон, организиран от Пламен, където решава да остане.

Родителите на Яна ще ѝ направят изненада, за да я подкрепят във връзката ѝ с Мартин. В ролята на баща й ще влезне актьорът Кръстьо Лафазанов, а актрисата Таня Шахова ще бъде специално в ролята на майката на Яна. В новия епизод на "Мен не ме мислете" този петък по bTV ще блесне и Лара Златарева.

Снимка: bTV