Във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19 в страната и с цел предпазване на екипите на bTV по време на епидемията, вечерното предаване "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще продължи излъчванията си от понеделник до четвъртък по нов модел - без бенд, публика и гости на живо. От тази вечер водещият Николаос Цитиридис ще бъде сам в студиото, а "гости" в предаването до края на седмицата ще бъдат Орлин Павлов, Гого Лозанов, Радинела Чушева, както и Александър Сано и Нели.

"Да повярваме, че можем. От нас зависи всичко!", бяха думите на големия Кубрат Пулев, който беше специален и последен гост "на живо" в "Шоуто на Николаос Цитиридис" в понеделник вечер.

Пред зрителите на bTV шампионът сподели силни думи и показа изключителен дух на победа и увереност в силите на всички българи да се справят с изпитанието. За мача си с Антъни Джошуа Кобрата заяви, че е готов да го изиграе, когато трябва, защото е в добра форма и не спира да тренира всеки ден.

"Ситуацията в целия свят в момента е такава, че няма никакъв проблем да се играе и без публика", сподели той и с усмивка прие "аплодисментите" на запис, които прозвучаха в студиото.

Той дори се пошегува, че иска да му ги пуснат и по време на Мача с Джошуа, за да компенсират липсата на публика.

Снимка: bTV Media Group

"Ние хората нищо не оценявахме, но моментът настъпи! Щом си здрав, щом дишаш, щом виждаш слънцето - значи имаш всичко!", каза още Кобрата.

На финала той даде звезден урок по бокс на водещия Николаос Цитиридис.

Снимка: bTV Media Group