Тематичното обогатяване на основните абонаментни ТВ планове на Булсатком бе допълнено с два български телевизионни канала посветени на качествения и здравословен начина на живот. Двете нови предложения са достъпни за всички клиенти на сателитна телевизия, интерактивна телевизия и b.box, както и през приложението b.boxapp в ТВ план Старт.

Кулинарният канал Soul&Pepper TV се стреми да мотивира зрителите да придобият усет към здравословната храна и да намерят образователно и същевременно забавно съдържание. В програмата са включени български предавания и чуждестранни продукции за бързи рецепти, полезни ястия и специалитети за любителите на екзотичната индийска и японска кухня, които стават все по-популярни у нас. Сред авторските предавания са "Лекият път към вкуса" с Елена Петрелийска, "Добре опечени истории" с водещ Николай Красимиров, "Красота в кухнята с Преслава" с чаровната певица Преслава Пейчева.

Wness TV е първият български канал, който развива идеята за по-качествен начин на живот. Съдържанието е посветено на различни видове тренировки, здравословно хранене и предавания за личностно развитие. Най-новото попълнение в програмата е "Бъди във форма" с Радослава Тодорова - Рори, а сред вече познатите на зрителите предавания са "Надя Daily" - за иновации и крачка в бъдещето по различни теми с водещ Надя Павлова, и "По стъпките на красотата" с Гери Дончева Янков.

Клиентите на Булсатком могат да открият Soul&Pepper на позиция 326 и Wness TV на позиция 325.

*** За приемането на каналите от клиенти на сателитна телевизия се изисква Beacon приемник.


За Булсатком и b.boxapp

"Булсатком" ЕООД е най-големият доставчик на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия.

ТВ доставчикът излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, сред които са HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 и други.

b.boxapp е мобилна версия на вече съществуващата услуга b.box на "Булсатком", работеща върху всички устройства с Android и iOS. Мобилната версия поддържа всички модерни интерактивни функционалности на b.box като гледане на ТВ канали в реално време и на записи, подредени в интелигентен архив.

Използвайки приложението b.boxapp, клиентите могат да стартират отначало предаване на живо, да го превъртат или да го задържат на пауза. Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и предавания, подредени по жанрове и записани до 7 дни назад, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, включително за категории, актьори и сценарий.

*Материалът е предоставен от Булсатком