Щом ноември неусетно се изниже и дойде декември, всеки от нас е обхванат от  предстартова празнична треска. Работата ни притиска от срокове и поети ангажименти, увлече ли ни градски ритъм, сме като герои от "Транспортър". А трябва да намерим време за избиране на подаръци за близките ни, да плануваме празниците и да няма сърдити...

От началото на месеца някак всеки ден ни се налага да се борим с вятърни мелници, но има едно място в София, което все още пази приказния коледен дух. Там, където вълшебната история от "Лешникотрошачката" ще оживее и то в няколко действия - не изпускай изненадите в The Mall. Нека те потопим набързо във вълшебния план, прелиствайки страниците по действия, тъй като изненадите са много и не искаме да изпуснем нещо.

Първо действие

Навън трупа сняг. Но това не те притеснява, защото си заобиколен от балерини, оловни войници, барабанчик, разпръскващи празнично настроение по пътя си. Ослушвай се за тях, защото тази година има шанс бъдеш спасен от песните на Марая Кери - единствената причина да очакваш Коледа със смесени чувства. Този декември ще си част от музикалния марш на "Лешникотрошачката". Приготви се за трилогия от класически концерти - виолончело и китара, цигулка и соло пиано ще украсяват музикалния пейзаж в целия мол, докато ти си пазаруваш.

Второ действие

Имаш деца и всяка вечер четеш приказки или по-скоро заспиваш преди тях... Спокойно, Коледа е! Доведи своите малчугани при работливите молски мишоци в The Mall и си отдъхни. А през това време те ще творят коледни подаръци! Мишлета от "Лешникотрошачката" ще им покажат как да измайсторят най-красивите коледни картички за мама, татко и любимото другарче. А в почивките, понеже майсторенето не е толкова лесна работа, приказните герои от "Лешникотрошачката" ще оживяват, за да им четат класически приказки за фон. Бъди примерен родител, възползвай се на 24, 25 или 26 декември от 12:00 до 18:00 часа и ангажирай приятно своя палав малчуган. А всяка сутрин най-малките посетители ще могат да се забавляват и с куклените театри в The Mall, които вече ще се играят на по-голяма сцена. Мястото ще бъде на партерния етаж, пред магазин Технополис, всяка събота от 11 часа и е напълно безплатно.

Трето действие

Помниш ли детските хорове от преди години, има ли нещо по-коледно от тях? На голямата сцена ще можеш да се насладиш на сладурите Highlight Singing Studio, които ще те усмихнат носталгично с любими празнични песни. Заповядай на 15 и 16 декември от 12:30 часа!

Четвърто действие

Представи си, че емблематичните герои от "Лешникотрошачката" оживяват в The Mall. Неуморни, красиви, музикални и шумни, водени от барабанен марш, те няма как да останат незабелязани. Ослушвай се за тях, защото те могат да те изненадат и то доста приятно. Знаем, че на този празник купуваш подарък дори и на кучето. От теб се иска да запазиш касовата си бележка и да я покажеш на някой от емблематичните герои на специалния корнер. Открива се лесно, точно до Инфодеск. До 26 декември, докато купуваш, печелиш и подаръци. Е на това му казваме Коледа!

Последно действие

И за финал - какво е празникът без белобрадия старец? Приготвил е голям чувал с подаръци за всички добри деца! Зарадвай своето съкровище и накарай личицето му да засияе от радост, това е истинският смисъл на празничната магия. Ето и специалния график на Дядо Коледа в The Mall:

12-14.12 - от 16 до 18 часа

15-16.12 - от 14 до 18 часа

19-21.12 - от 16 до 18 часа

22-23.12 - от 14 до 18 часа

24-25.12 - от 14 до 18 часа

Коледа е момент на вълшебство, топлина и уют в сърцата... Ухание на обелени мандарини, канела, весели детски усмивки, класическа празнична музика и много награди в The Mall! Коледа ни кара да мечтаем, да бъдем отново деца!

Повече информация за празничната програма на търговския център ще намерите тук.