Прожекцията на римейка "Роди се звезда" с участието на певицата Лейди Гага предизвика възторжените отзиви на публика и критика на кинофестивала в Торонто.

Вижте снимки >>

Лейди Гага, която винаги се е отличавала със забележителните си модни решения, и този път не пропусна да впечатли с тоалет. Тя се появи на червения килим в прилепнала черна рокля от кадифе, съчетана с шапка от същата материя и допълнителен аксесоар, който първоначално бе вдигнат като воал пред лицето, а след това носеше само на раменете.

Реакцията на романтичната сага, която е режисьорски дебют на актьора Брадли Купър, беше забележителна и на кинофеста се зароди истинска мания около лентата. Критиците се похвалиха, че са се просълзили, а феновете, на излизане от киносалоните, възхваляваха "славното" и "възхитително" изпълнение на Лейди Гага, съобщава Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

След като кинотворбата беше показана в Торонто тя предизвика сензация, рядко виждана и в най-славните дни на кинофеста. "Роди се звезда" бе определен като "неувяхващ холивудски филм, близък до съвършенството".

Отсега специалистите предвиждат, че продукцията догодина ще обере "Оскар"-ите в почти всички категории, включително и в тази за оригинална песен.