Лили Иванова отлага концерта си, който трябваше да се състои тази вечер в Кърджали заради болни хора в екипа, потвърди за БТА асистентът ѝ Николай Недеков. Той уточни, че освен в Кърджали се отлагат и концертите в Смолян, Панагюрище, Сандански и Благоевград.

Нови дати за тези градове ще бъдат обявени възможно най-скоро, като билетите ще важат без необходимост от презаверка.

Екипът на Лили Иванова се извинява на почитателите си.

Снимка: Боян Ботев/БТА

През юни тази година отмени четири от планираните си концерти, част от националното ѝ турне. 

Тогава тя каза, че не се чувства добре, затова отлага изявата си във Велико Търново, а също така и тези в Габрово, Ловеч и Плевен, където трябваше да бъде съответно на 26, 27 и 28 юни. Тогава тя каза, че е получила симптоми на грип, придружени с висока температура. 

Снимка: Боян Ботев/БТА

Въпреки че вече е над 80 години, Лиляна Петрова, както всъщност е истинското ѝ име, не спира да радва своите фенове с песните си, обикаляйки страната. Тази година гастролът ѝ започна от родния ѝ град Кубрат, след което продължи през Разград, Търговище, Враца, Монтана, Козлодуй и Видин. Пя във Варна, Бургас, Пловдив, Пазарджик и други. По план тя трябва да посети общо трийсет населени места, където да изпълни хитовите песни, белязали творчеството ѝ. По график срещите ѝ с публиката трябва да приключат на четвърти декември с мащабен концерт в зала "Арена Армеец".

Снимка: Боян Ботев/БТА