Тази седмица "Животът по действителен случай" ще разкаже истинската история на една от най-магнетичните и в същото време енигматични български актриси - Лилия Маравиля.

Освен две награди "Икар" и една "Златна роза", родената във Варна звезда печели и хиляди мъжки сърца с изпълненията си в киното и на театралната сцена. Какво е да живееш в интернационално семейство и как е убедила съпруга си Лука да избере България през родната му Италия, ще разберем от откровения разговор с елементи на смях и малко сълзи между водещата Александра Сърчаджиева и ослепителната ѝ гостенка.

В рубриката, която прави и невъзможното - "Моето ново Аз", Радост Драганова ще разкаже историята на един мъж с невероятна и доста тежка съдба. Той е сирак, оставен за отглеждане в дом за деца без родителски грижи.

По стечение на обстоятелствата, Иван е осиновяван два пъти и два пъти е връщан обратно. Въпреки всички катаклизми и разочарования, той израства като борбен човек, който винаги върви напред. За съжаление, тежката битка за живот оставя своите белези върху неговите душа и тяло. Тази събота (24 февруари) ще станете свидетели на дълго желаната и много чакана от героя на "Моето ново Аз" промяна. Проследете усилията на лекарите да върнат усмивката на Иван от 17:00 ч. по bTV!

Снимка: bTV

Филип Буков - водещият на класацията "Топ 10" - тази седмица е събрал на едно място цяла група VIP персони, които отделят немалко време за поддръжка на своята перфектна форма. Кой как тренира и какви са малките фитнес трикове на големи родни звезди, ще разберем още тази събота от 17:00 ч. в "Животът по действителен случай" по bTV!

Снимка: bTV