Луксозно, райско кътче ще бъде дом на участничките, които ще се борят за сърцето на бизнесмена Александър Младенов, новият ерген в едноименното шоу на bTV.

Екипът на продукцията вече загатна в какво имение ще спят кандидатките, които ще се включат в надпреварата, като публикува два кадъра от мястото. Разбира се, те не пропуснаха да напомнят на момичетата, които все още не са решили дали да се включат в състезанието, че все още имат малко време да го направят.

"Мечтаеш за райско кътче, на което да срещнеш любовта на живота си? Луксозно, модерно, екзотично, красиво - това е имението, в което ще бъдат настанени дамите от трети сезон на най-вълнуващото телевизионно риалити "Ергенът", е текстът към публикуваните кадри.

От визитката на новия ерген Алек става ясно, че той е един от успешните млади предприемачи у нас, който развива свой бизнес както в България, така и в Европа. Амбициозен е, което доказва с желанието си да превърне компанията си в световен бранд. Въпреки че привлича женското внимание, споделя, че не си пада по мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност.

До себе си търси жена, която споделя мирогледа и разбиранията му.

View this post on Instagram

A post shared by Ергенът (@ergenat.btv)