Впечатляващата музикална надпревара в любимото шоу "Като две капки вода" започва на 19 февруари точно в 20:00 ч. по NOVA.

В понеделник, ден след благотворителната вечер "Като две капки вода за всяко дете", осем нови звезди ще станат част от най-гледаното шоу за звездни имитации, за да спечелят любовта на зрителите и титлата "Най-добър имитатор". Техни верни спътници в забележителното приключение ще бъдат чаровните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро.   

Тази пролет в ролята на жури ще влезе и звездата на българския поп - емблематичният Любо Киров. Заедно с Хилда Казасян, Димитър Ковачев - Фънки и Веселин Маринов, любимият певец ще има предизвикателната задача да оценява превъплъщенията на звездите.

"Отговорността ще е по-голяма, но и забавлението няма да отсъства, защото компанията ми е много добра. Всички са приятели. За мен задачата на участниците е много трудна - трябва да направиш и визуално, и вокално превъплъщение. Наистина се изисква огромен артистизъм. Аз ще гледам да съм доброто момче в журито", сподели Любо Киров тази сутрин в "Здравей, България".

Снимка: Стоил Вътев

В дванадесетия сезон на "Като две капки вода" Етиен Леви ще бъде безкомпромисната опора на новите осем участници в музикалните репетиции, Алекс Енева ще гарантира безупречните им танцови изпълнения, а най-новото попълнение при менторите ще е миналогодишният победител в предаването - актьорът и музикант Владимир Михайлов, който ще се заеме с тренировките по актьорско майсторство на звездите.

Преди големия старт на дванадесетия сезон на шоуто за звездни имитации, зрителите ще могат да станат съпричастни с благотворителната вечер "Като две капки вода за всяко дете".

В спектакъла участие ще вземат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано и малките им талантливи дуетни партньори, които се обединяват около една обща кауза - закрила на всяко дете от насилие.

На масата на журито в неделя ще седнат Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халваджиян. Благотворителната вечер, която се осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България, ще бъде излъчена тази неделя (18 февруари) от 20:00 ч. по NOVA.

Кои ще са осемте смели звезди, които ще се впуснат в най-забавното музикално телевизионно приключение? Какви ще са първите им образи? Какви изненади са ни подготвили водещите Геро и Рачков и ще успее ли Любо Киров този сезон да отвърне подобаващо на вечните им смешни нападки срещу журито? - разберете на 19 февруари в 20:00 ч. по NOVA.