Новият семеен канал на bTV Media Group - bTV Story, който тръгва днес (11 декември), ще продължи дългогодишната традиция на своя предшественик - bTV Lady, да е дом на азиатското кино в България с най-популярните, качествени и завладяващи заглавия. Още в деня на старта на bTV Story зрителите ще могат да се насладят на премиерата на тоталния корейски хит "Не съм робот" (I'm Not a Robot), проследяващ необикновената история на млад мъж с алергия към други хора, който избира да сподели живота си с изкуствен интелект. Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер в специалния слот за азиатски сериали в програмата на новия семеен канал - 22:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на VOYO.

В центъра на историята е Ким Мин-кю - млад предприемач, акционер в един от най-големите финансови холдинги в Южна Корея - "KM Financial". Въпреки че разполага с неограничени възможности и има атрактивен външен вид, той живее изолиран начин на живот поради силна алергия към други хора. Ким Мин-кю развива силни животозастрашаващи обриви, които бързо се разпространяват по цялото му тяло след каквато и да е форма на кожен контакт с друг човек.

Компанията на Ким работи с екипа на професор Хонг Баек-кюн, който тайно е създал усъвършенстван хуманоиден робот с името "Аджи 3".

Източник: bTV Media Group

Изкуственият интелект има човешки облик, изработен по образ и подобие на бившата приятелка на професора. Хонг Баек-кюн решава да предостави изобретението си на Ким Мин-кю, но в последния момент заложеният код се срива и роботът отказва да се движи. Единственият изход за находчивия професор е да се обърне към бившата си - Джо Джи-а, и да я помоли да се представи за своята двойничка - "Аджи 3" пред Ким Мин-кю, като в замяна ѝ предлага 10 милиона вона.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

В стремежа да развие новостартиралия си собствен бизнес, Джо Джи-а приема предизвикателството и влиза в живота на привлекателния Ким Мин-кю със скрита слушалка в ухото и роботизирани движения... Вярвайки, че пред него стои изкуствен интелект, Ким Мин-кю не получава никаква алергия и започва да споделя живота си с иновативното изобретение 24 часа в денонощието.

Източник: bTV Media Group

Учудващо и за самия него, предприемачът започва да усеща необяснима привързаност към красивата "Аджи 3", която се засилва с всеки изминал ден. Дали е възможно между двамата да се зародят чувства и какво ще последва, когато Ким разбере, че роботът всъщност е... истински човек от плът и кръв, зрителите на bTV Story ще разберат в епизодите на премиерния корейски сериал "Не съм робот".

Главните роли в продукцията са поверени на едни от най-популярните корейски актьори - Ю Сънг-хо (Ким Мин-кю) и Че Су-бин (Джо Джи-а), превърнали се в любимци на публиката в цяла Азия с въздействащото си екранно партньорство.

Източник: bTV Media Group

Не пропускайте премиерния корейски сериал "Не съм робот" - от 11 декември, всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV Story и онлайн на VOYO!